Over ons

img_3478bsafiera clinicGraag wil ik mij even voorstellen; ik ben Natasja Keiser en paarden zijn mijn passie.

Samen met Wilco Kats (www.wilcokats.nl) zijn wij druk opweg om de paarden op een juiste manier te trainen.  Zelf heb ik meerdere paarden in de klasse Z-dressuur gereden.  Op dit moment rijd ik met Uptheblacks D (Negro x Rex Magna) Z1 dressuur, met ACDC  Tetti N( Flemmingh x Sovereign Bill) ben ik L2 gestart en hoop hem van de zomer M1 te kunnen starten. En met Havana ( eigenaar Melanie de Visser) ben ik L1 gestart afgelopen zomer en hoop deze zomer een overstap te kunnen maken naar de M1. Havana is een nakomeling van de           hengst Charmeur.

Sharon Pluim start ACDC Tetti N ( Flemmingh x Sovereign Bill) ook in de klasse L2. En met haar eigen paard Girl Scout Cookie hoopt zij van de zomer ook een overstap te maken naar de klasse L2. Verder ben ik weer met een paar jonge paarden begonnen waarmee ik volgend jaar op concours hoop te gaan. Ik geef privélessen en jureer regelmatig, wat ik ook echt erg leuk vind.

Gijsbert mijn vriend heeft een eigen loonbedrijf. Hij doet shovelwerk en zit in de verkoop van ronde balen en handel in hooi en stro.